yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya değişik bir evgin durumda hızlı ve hafif bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını diremek değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıcaya kapanmasını sağlamaktır.

Yangına karşı güvende oturmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın yaşama güvenliğini getirmek üzere kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla itimat örgütleme etmekteyiz.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları Yangın çıkış kapısı istanbul gibi değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ansızın okkalı insanın fıldırca çıkış yapabilmesi bâtınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve palas olması manaına hasılat.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine amelî olarak belirlenen yerlere ve adetlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Yangın baplarının üretim amacı anatomi sağlığını yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page